Ohjeita vahingon sattuessa

Kolarin tai muun vahingon sattuessa asioiminen meillä on vaivatonta. Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä kolarikorjaamo ja valtuutettu tekemään vahinkoarvion. Käytössämme on CABAS-laskentaohjelma korjauskustannusten laskemista varten. Meiltä saat tarvittaessa myös sijaisauton korjauksen ajaksi.

Jos aiheutit vahingon itse

Tee vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöösi. Linkit ilmoituksen tekoon löydät tältä sivulta. Ota sitten yhteyttä meihin puh. 044 058 9639 tai tule suoraan meille tarkastuttamaan vauriot. Toimitamme tarpeelliset tiedot vakuutusyhtiöllesi. Korjausluvan saatuamme voimme sopia korjausajan.

Jos olet vahingon kärsinyt osapuoli

Ota vastapuolen tiedot muistiin: nimi, auton rekisterinumero, vahinkopäivä ja vastapuolen vakuutusyhtiö. Mikäli syyllisyydestä on epäselvyyttä, kutsu aina poliisi paikalle. Sopikaa, että vastapuoli tekee vahinkoilmoituksen hänen vakuutusyhtiöönsä. Ota sitten yhteyttä meihin puh. 044 058 9639 tai tule suoraan meille tarkastuttamaan vauriot. Toimitamme tarpeelliset tiedot vakuutusyhtiöllesi. Korjausluvan saatuamme voimme sopia korjausajan.