Tilaamme ja vaihdamme tuulilasitmyös tuulilasin korjaukset

Kun tuulilasi ei ole enää korjattavissa, se on vaihdettava uuteen. Esimerkkejä tästä ovat halkeama tuulilasissa, enemmän kuin 3 kiveniskemää tai jos kiveniskemä sijaitsee alle 5 cm:n päässä lasin reunasta. Nykyisin modernien autojen tuulilasit toimivat osaltaan kantavina osina ja ne ovat suunniteltu tuomaan turvaa esimerkiksi kolaritilanteissa. Tästä syystä heikentynyt tai kokonaan haljennut tuulilasi on ajoturvallisuuden kannalta merkittävä riski ja se tulisi vaihtaa uuteen mahdollisimman pian.

Me vaihdamme tuulilasit kaikkiin automerkkeihin. Mikäli sinulla on lasivakuutus, maksat vaihdosta vain omavastuun. Teemme myös tuulilasin korjauksia. Jos sinulla on lasivakuutus, korjaus on sinulle ilmaista.

Renkaat ja rengastyöt

Renkaiden kuntoon kannattaa panostaa. Hyväkuntoiset ja oikein asennetut renkaat tekevät ajamisesta mukavampaa ja kuluttavat vähemmän polttoainetta.  Saat meiltä kaikki renkaisiin ja vanteisiin liittyvät palvelut. Renkaat myös vaihtuvat meillä vaivatta.

Ilmastointihuollot

Auton ilmastointi on hyvä huollattaa ainakin kahden vuoden välein. Vaikka ilmastointilaite periaatteessa toimisikin, haihtuu järjestelmästä jatkuvasti kylmäainetta ja viilennysteho heikkenee. Kun kylmäainetta on vähemmän, joutuu kompressori työskentelemään enemmän ja sen myötä myös polttoaineen kulutus kasvaa.

Meiltä saat henkilöauton, pakettiauton tai vaikka traktorin ilmastointihuollon edullisesti ja ammattitaitoisesti tehtynä. Meillä on käytössä kylmäaine R-134a. Tuo autosi ilmastointilaitteen täyttöhuoltoon meille!

Varaosat kaikille automerkeille

Meiltä saat tilauksesta alkuperäiset varaosat kaikille automerkeille. Yhteistyökumppanimme toimittavat osat luotettavasti ja turvallisesti perille. Tarvittaessa myös maalaamme ja asennamme osat ajoneuvoosi.